Hvis du elsker konkurrencer, er du kommet til det helt rigtige sted! Konkurrencer er noget, som kan skabe spænding i hverdagen, når man ved, at man har et lod i puljen, når der skal udledes lækre præmier fra mange forskellige virksomheder.

Forskellen på disse konkurrencer og andre konkurrencer er, at du ikke skal gøre noget disse konkurrencer. Du skal bare angive nogle kontaktoplysninger, og så er dit navn med i puljen om en masse fede præmier!

Alt at vinde, intet at tabe

Den helt store fordel ved at deltage i virksomheders konkurrencer er, at det er helt og aldeles gratis. Du kan altså ikke tabe noget, når du tilmelder dig en konkurrence hos en virksomhed. I den sammenhæng kan det være, at du tænker: Hvad får virksomheder ud af at give gratis ting væk? Det kan der være flere årsager til. Først og fremmest ønsker den respektive virksomhed, at du gør noget for dem.

Det kan være, at du skal tilmelde dig deres nyhedsbrev. Det kan også være, at virksomheden bare ønsker din e-mailadresse. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad de ønsker, at du skal gøre. Ens for dem alle er dog, at du aldrig nogensinde skal betale noget, så du har aldrig noget at tabe! Det er ligesom at få et gratis lod i puljen, når Lotto-tallene bliver offentliggjort.

Konkurrencer er også en god måde, fra et virksomhedsperspektiv, at markedsføre på. Virksomheden formår at gøre positivt opmærksom på sig selv, når de vælger at lave en konkurrence, hvor der er en stor eftertragtet på højkant.

Kræver det noget at deltage i konkurrencerne?

Som der kort bliver nævnt i det ovenstående afsnit, så kræver det ikke meget for at deltage i de forskellige online konkurrencer. Efter konkurrencen har du altid muligheden for at framelde dig igen, hvis du ikke ønsker, at virksomheden skal kontakte dig efterfølgende. Du får altid muligheden for at framelde dig i bunden af de e-mails, som virksomhed umiddelbart vil sende til dig.

Du kan deltage i alle de konkurrencer, som du kan finde. Du behøves ikke være medlem af noget for at deltage i en bestemt virksomhed konkurrence. Det eneste som du skal være opmærksom på er, hvornår konkurrencen udløber. Nogle konkurrencer har en udløbsdato dagen efter, du tilmelder dig. Andre konkurrencers udløbsdato er en måned ud i fremtiden. I den sammenhæng er det vigtigt, at du er opmærksom på dette, så du ikke går og venter forgæves på at få et svar.

Hvad kan jeg vinde i konkurrencerne?

Det er meget forskelligt, hvad du kan vinde i online konkurrencer. Der er først og fremmest afhængig af virksomheden. Du kan vinde stort set alt, hvad du kan komme i tanke om. Nogle gange er der cykler på højkant, andre gange er der gavekort på 10.000 kr. til Rema 1000 på højkant. Det er derfor svært at sige helt præcist, hvad du kan vinde, fordi der hele tiden kommer nye præmier. Du skal huske på, at jo flere konkurrencer du deltager i, jo større chance har du for at vinde. 

Del

Del på facebook
Del på whatsapp
Del på email